Please fill this field
Peter KOFOD Peter KOFOD
Peter KOFOD

Grupo Identidade e Democracia

Membro da Mesa

Dinamarca - Dansk Folkeparti (Dinamarca)

Data de nascimento : , Bornholm

Página inicial Peter KOFOD

Membro

LIBE
Comissão das Liberdades Cívicas, da Justiça e dos Assuntos Internos
DANZ
Delegação para as Relações com a Austrália e a Nova Zelândia

Membro suplente

INTA
Comissão do Comércio Internacional
EMPL
Comissão do Emprego e dos Assuntos Sociais
D-US
Delegação para as Relações com os Estados Unidos

Últimas atividades

Projeto de orçamento retificativo n.º 2/2020: Prestação de ajuda de emergência aos Estados-Membros e reforço do Mecanismo de Proteção Civil da União Europeia (rescUE) para fazer face ao surto de COVID-19 DA

17-04-2020
Declarações de voto escritas

Formålet med forslaget er at afsætte midler til dækning af behovene som følge af det øgede migrationspres i Grækenland, at afsætte midler til omgående forebyggelse af en yderligere forværring af covid-19-udbruddet og at afsætte midler til støtte for genopbygningen efter jordskælvet i Albanien. Derudover foreslås der også̊ justeringer for Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme, Den Europæiske Anklagemyndighed, Den Europæiske Revisionsret og Ombudsmanden.
Dansk Folkeparti byder alle tiltag, der kan begrænse migrationspresset på Europas ydre grænser og sørge for flere hjemsendelser af migranter, velkommen.
Dansk Folkepartis delegation er dog af den overbevisning, at forslaget til ændringer i budgettet for 2020 indeholder mange forskellige tiltag, deriblandt tiltag, som vi ikke kan bakke op, og derfor valgte Dansk Folkepartis delegation at stemme blankt til forslaget.

Introdução de medidas específicas para fazer face à crise da COVID-19 DA

17-04-2020
Declarações de voto escritas

Dansk Folkepartis delegation deler forslagets bekymring om de socialt dårligst stillede, der også under covid-19 udgør nogle af de mest sårbare i vores samfund. Derfor er det naturligvis vigtigt, at der træffes de korrekte foranstaltninger, så de socialt udsatte bliver beskyttet og omfattet af nødvendige tiltag. 
Dansk Folkeparti er af den overbevisning, at disse tiltag udelukkende bør træffes og styres af de nationale myndigheder, da social politik og social beskyttelse udelukkende er en opgave for nationalstaten og dens velfærdssamfund. 
Derfor stemte Dansk Folkeparti imod forslaget.

Contacto

Bruxelles

Strasbourg