Overskrifter 

Featured 

Del denne side på Twitter

Til at markere 25-året for Beijing-erklæringen til at fremme piger og kvinders rettigheder og ligestilling afholder… https://t.co/zivP7qWB5J

Seneste videoer 

 
       

Se også: 

Efterhånden som kunstig intelligens bliver en del af vores hverdag, er det i stigende grad nødvendigt at fastsætte regler, der regulerer den. Parlamentet ønsker en lovgivning, der giver mennesker mulighed for at høste fordelene ved KI, mens risiciene minimeres.        

Samfund 
 

Kunstig intelligens (KI) påvirker vores liv mere og mere. Læs mere om mulighederne og truslerne for sikkerhed, demokrati, virksomheder og job.

Intro: top story Brexit ©AP Images/ European Union-EP        
Prioritet 

Prioritet 
Brexit 

EU-anliggender 
 

Brexit: Efter Storbritanniens EU-afstemning, hvordan vil landet forlade EU? Find ud af mere om Europa-Parlamentets rolle, fra Artikel 50 og videre.

I takt med at vi i stigende grad lever vores liv online, får vi, siger Parlamentet, brug for nye regler for udbydere af digitale tjenester. Fra online-handel til indhold, der deles på sociale medier, lader MEP'erne sig lede af et enkelt princip: Hvis det er ulovligt offline, skal det være ulovligt online.        

Økonomi 
 

Platformøkonomien har sine fordele, men også risici. Læs hvilke problemstillinger EU ønsker at løse med nye regler og de løsninger, som MEP'erne har foreslået.

E-mail-meddelelse 

Tilmeld dig for at modtage opdateringer om dine foretrukne emner