Overskrifter 

Featured 

Lønforskelle.        

Kvinder på arbejdsmarkedet i EU tjener i gennemsnittet 16% mindre i timen end mændene. Find ud af hvordan forskellen i ligeløn beregnes, og hvad årsagerne til den er.

Del denne side på Twitter

Plenarhøjdepunkter fra årets første samling i Strasbourg: 📌 Brexit 📌 Den europæiske grønne aftale 📌 Konference om… https://t.co/voOImuSiOQ

Se også: 

Intro: top story Brexit ©AP Images/ European Union-EP        
Prioritet 

Prioritet 
Brexit 

EU-anliggender 
 

Brexit: Efter Storbritanniens EU-afstemning, hvordan vil landet forlade EU? Find ud af mere om Europa-Parlamentets rolle, fra Artikel 50 og videre.

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Prioritet 

Prioritet 
Fremtidens Europa 

EU-anliggender 
 

Fra forsvar til økonomisk vækst og globalisering; find ud af hvilke initiativer Parlamentet arbejder på for at forbedre EU.

Det kroatiske formandskabs logo        

EU-anliggender 
 

Kroatien overtog EU's roterende formandskab fra Finland d. 1. januar 2020. Vi har spurgt de kroatiske MEP'er, hvad de forventer sig af formandskabet.

EPLO'erne.        

EU-anliggender 
 

Parlamentet er ikke kun til stede i Strasbourg, Bruxelles eller Luxembourg. Det er tættere på, end du tror. Der er f.eks. et forbindelseskontor i København og arrangementer i hele Danmark.

På dagsordenen i 2020        

EU-anliggender 
 

EU arbejder på nye lovforslag, der skal gøre Europa til et bedre sted. Læs videre og find ud af hvad du kan forvente dig i 2020.

Hvor godt kender du de europæiske hovedstæder?        

Samfund 
 

Keder du dig i din ferie? Så brug tiden i selskab med vores vinterquiz og find ud af, hvor godt kender du Europa. Ud fra vores vinterbilleder skal du gætte hvilken hovedstad, du befinder di

Glædelig jul og godt nytår        

EU-anliggender 
 

Sikke et år det har været. Fra EU-valget, der bragte mange nye ansigter til Parlamentet, til valget af den nye Kommission og nye love. 2019 var et travlt år.

E-mail-meddelelse 

Tilmeld dig for at modtage opdateringer om dine foretrukne emner