Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Το Κοινοβούλιο θα περιγράψει τα αιτήματά του για την καλύτερη ρύθμιση των εταιρειών που προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο και θα παρουσιάσει το όραμά του για μια γεωργική πολιτική της ΕΕ που προωθεί την πράσινη, αειφόρο και δίκαιη γεωργία. Οι κοινοβουλευτικοί ηγέτες θα επιλέξουν τον νικητή του Βραβείου Ζαχάρωφ 2020 για την Ελευθερία της Σκέψης. Όλα αυτά και περισσότερα προσεχώς στην ολομέλεια.        

Η ανασκόπηση των σχέσεων με τη Λευκορωσία, η ψηφοφορία για το μέλλον της αγροτικής πολιτικής και τους κανόνες για τις ψηφιακές υπηρεσίες στην ατζέντα της ολομέλειας την επόμενη εβδομάδα.

       

Η νέα επιτροπή φορολογικών υποθέσεων του Κοινοβουλίου θα γίνει ευρωπαϊκός κόμβος συζήτησης φορολογικών ζητημάτων, μας διαβεβαιώνει ο επικεφαλής της επιτροπής, Πωλ Τανγκ (S&D, Ολλανδία).

       

Η δημοκρατική αντιπολίτευση στη Λευκορωσία, οι περιβαλλοντικοί ακτιβιστές της Ονδούρας και ο καθολικός αρχιεπίσκοπος της Μοσούλης επιλέχθηκαν ως φιναλίστ του βραβείου Ζαχάρωφ 2020.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

🔴Σήμερα, στις 10.15 ώρα Ελλάδος, οι ευρωβουλευτές συζητούν και ψηφίζουν σχέδια που θα κάνουν την αγροτική πολιτική… https://t.co/CfWn9iO3mx

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

 
       

Δείτε επίσης: 

Το πρόγραμμα "Εγγυήσεις για τη νεολαία" της ΕΕ έχει βοηθήσει πάνω από 24 εκατομμύρια νέους από το 2013.  ©JackF/AdobeStock        

Η ανεργία των νέων παραμένει βασική πηγή ανησυχίας μετά το ξέσπασμα της κρίσης του κορονοϊού. Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία της ΕΕ που βοηθάει τους νέους να βρουν εργασία.

Το Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ ενός υψηλότερου στόχου μείωσης των εκπομπών για το 2030 και δήλωσε ότι η δασική στρατηγική πρέπει να ευθυγραμμιστεί με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία. Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν τη δημιουργία ενός μηχανισμού ελέγχου του κράτους δικαίου για την προστασία της δημοκρατίας στην ΕΕ, κοινούς κανόνες για το crowdfunding και περισσότερα χρήματα για την υποστήριξη των νέων.        

Στην ολομέλεια οι ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ του ανασχηματισμού της Επιτροπής, ενέκριναν φιλόδοξους στόχους για το κλίμα και συζήτησαν για την κατάσταση του κράτους δικαίου στα κράτη μέλη.

Top Story Icon-Banner How it works?        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Σύντομα βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της ΕΕ 

Κοινωνία 
 

Ανακαλύψτε πως λειτουργούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η ΕΕ και πώς επωφελούνται οι Ευρωπαίοι πολίτες μέσα από σύντομα, περιγραφικά βίντεο.

banner        
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Ενιαία Ψηφιακή Αγορά  

Οικονομία 
 

Πώς η Ευρώπη δημιουργεί μία ενιαία ψηφιακή αγορά; Ανακάλυψε τις δράσεις του ΕΚ σχετικά με τη διαδικτυακή ουδετερότητα, την καινοτομία, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον γεωγραφικό αποκλεισμό.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα