Οικονομία 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

European Parliament        

Οικονομία 
 

Investing in Europe is not about millions of euros, it's about millions of people.

Φορτιστής τύπου USB με διάφορα καλώδια φορητών συσκευών.        

Οι ευρωβουλευτές θέλουν να διευκολύνουν τη ζωή των καταναλωτών και να μειώσουν τα ηλεκτρονικά απόβλητα μέσω της δημιουργίας ενός κοινού φορτιστή για όλες τις φορητές συσκευές.

Commissioner Hahn in Budget Committee_        

Η Επιτροπή πρέπει να διευκρινίσει πώς σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει τις νέες προτάσεις στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού 2021-2027, τονίζουν οι ευρωβουλευτές.

Οι ευρωβουλευτές ζητούν μέτρα για την καταπολέμηση της εταιρικής φοροδιαφυγής        

Οι πολίτες ζητούν τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εταιρικής φοροδιαφυγής, τονίζουν οι ευρωβουλευτές κατά τη σύνοδο ολομέλειας, στις 16 Δεκεμβρίου.

Μόνικα Χόλμειερ.        

Αύξηση της χρηματοδότησης για κλιματικές δράσεις και των επενδύσεων στις βιώσιμες τεχνολογίες, πρέπει να συμπεριλαμβάνει ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ, λέει η εισηγήτρια του ΕΚ.

Οι ευρωβουλευτές καλούν τα κράτη μέλη να συνεργαστούν στο ζήτημα της φορολογίας των πολυεθνικών. ©Sasirin Pamai, European Union – EP        

Σε ψήφισμα που υιοθετήθηκε στις 24 Οκτωβρίου, οι ευρωβουλευτές καλούν τα κράτη μέλη να εργαστούν για τη θέσπιση κανόνων ώστε οι πολυεθνικές να δηλώνουν πόσους φόρους πληρώνουν σε κάθε χώρα.