Αίθουσα τύπου 

Φίλτρο 

Σύνοδος Ολομέλειας 
ENVI 
 

Κατά τη συζήτηση για τη στρατηγική της ΕΕ για την υγεία στο μέλλον, οι ευρωβουλευτές είπαν ότι ο COVID-19 ανέδειξε την ανάγκη για ισχυρότερα μέσα για την αντιμετώπιση κρίσεων.

φωτογραφία με τους ευρωβουλευτές από τη συζήτηση για την κρίση του COVID-19        

Σύνοδος Ολομέλειας 
TRAN 
 

Το ΕΚ έδωσε «πράσινο φως» για τους αναθεωρημένους κανόνες που θα βελτιώσουν τις εργασιακές συνθήκες των οδηγών και θα θέσουν τέλος στη στρέβλωση του ανταγωνισμού στις οδικές μεταφορές.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Thursday, 9 July

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Με το βλέμμα στην προηγούμενη (19.06) και στην επόμενη (17.07) σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, οι ευρωβουλευτές συζήτησαν για τον προϋπολογισμό της ΕΕ και το ταμείο ανάκαμψης.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Οι ευρωβουλευτές συζήτησαν με την καγκελάριο Merkel και την πρόεδρο της Επιτροπής von der Leyen τη στρατηγική και τους στόχους της Γερμανικής Προεδρίας για τους επόμενους έξι μήνες.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

President Sassoli opened the 8-10 July part session in Brussels, in the presence of German Chancellor Angela Merkel and Commission President Ursula von der Leyen.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Wednesday, 8 July

AFCO 
AFET 
AGRI 
BUDG 
CONT 
CULT 
DEVE 
DROI 
ECON 
EMPL 
ENVI 
FEMM 
IMCO 
INTA 
ITRE 
JURI 
LIBE 
PECH 
PETI 
REGI 
SEDE 
TRAN 
 

Ministers are outlining the priorities of the German Presidency of the Council of the EU to parliamentary committees, in a series of meetings.

       
 

Διαπιστεύσεις των μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις".

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές.