Pääaiheet 

Featured 

Tammikuun 2020 täysistunto Strasbourgissa        

Tammikuun täysistunnon kohokohdat 

EU-asiat 
 

Vuoden 2020 ensimmäisessä täysistunnossa parlamentti vaati ripeämpiä ilmastotoimia ja asetti kansalaiset EU:n tulevaisuutta koskevan keskustelun keskiöön.

EU:ssa halutaan siirtyä uusiutuviin energianlähteisiin, kuten aurinkoenergiaan.        

Yhteiskunta 
 

Miten Euroopassa aiotaan rahoittaa kunnianhimoisia ilmastotoimia ja tukea niitä alueita, jotka kärsivät eniten siirtymästä vihreään talouteen?

Jaa sivu Twitter

#EYE2020-nuorisotapahtuma: tule mukaan visioimaan tulevaisuuden Eurooppaa! Strasbourgissa toukokuussa 2020 järjest… https://t.co/7zZJGXOGYD

Katso myös: 

Intro: top story Brexit ©AP Images/ European Union-EP        
Pääaihe 

Pääaihe 
Yhdistyneen kuningaskunnan ero EU:sta 

EU-asiat 
 

Brexit: mitä tapahtuu kansanäänestyksen jälkeen ja kuinka Yhdistyneen kuningaskunnan EU-ero tapahtuu? Lue lisää parlamentin roolista artiklasta 50 lähtien.

Iranin pääkaupunki Teheran        

Maailma 
 

Mepit keskustelevat Iranin viimeaikaisista levottomuuksista täysistunnossa tänään. Mitä syitä tilanteen taustalla on, ja mikä on EU:n rooli?

Kroatian EU-puheenjohtajuuden logo        

EU-asiat 
 

Kroatia otti EU:n neuvoston kiertävän puheenjohtajuuden vastaan Suomelta 1. tammikuuta 2020. Kysyimme kroatialaismepeiltä, mitä he odottavat kaudelta.

Euroopan parlamentilla on yhteystoimistoja kaikissa jäsenmaissa        

EU-asiat 
 

Euroopan parlamentti on lähempänä kuin arvaatkaan. Strasbourgin lisäksi parlamentilla on toimisto myös Helsingissä ja toimintaa koko Suomessa.

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista