Pääaiheet 

Featured 

       

EU-asiat 
 

Liittokansleri Angela Merkel keskustelee meppien kanssa Saksan puheenjohtajuuskauden painopisteistä heinäkuun täysistunnossa.

Jaa sivu Twitter

Viikon täysistunnon agendalla on muun muassa: 💶EU-budjetti ja elvytysrahasto 🇩🇪Saksan puheenjohtajuus EU:n neuvost… https://t.co/hnVK8jJdJ2

Uusimmat videot 

Katso myös: 

cover picture for Covid19 timeline of EU actions        

Yhteiskunta 
 

EU on ryhtynyt moniin toimiin koronaviruspandemian ja sen seurausten lieventämiseksi. Katso aikajanalta toimet teemoittain.

Röntgen-kuva kädestä        

Yhteiskunta 
 

EU pyrkii edistämään kansalaisten terveyttä rahoituksella ja muun muassa ruokaa, sairauksia tai puhdasta ilmaa koskevalla lainsäädännöllä.

Juan Fernando LOPEZ AGUILAR        

Turvallisuus 
 

”EU:n sisärajat tulisi avata niin pian kuin mahdollista”, sanoo kansalaisvapauksien valiokunnan puheenjohtaja Juan Fernando López Aguilar.

Tyhjät uimarannat, peruutetut lennot, hiljaiset kadut – Euroopan matkailuteollisuus on joutunut koronaviruspandemian tuhojen kohteeksi. Euroopan parlamentti haluaa tukea mantereen matkailualaa merkittävällä tavalla.        

Yhteiskunta 
 

Koronaviruspandemialla on merkittävä vaikutus matkailuun. Miten EU suojelee matkailualan yrityksiä ja työntekijöitä? Entä matkailijoita?

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista