Vijesti 

Featured 

Kako umjetna inteligencija postaje dio naše svakodnevnice, neophodno je utvrditi pravila kojim se uređuje. Parlament želi okvir kojim se omogućuje ljudima ostvarivanje koristi od UI-ja uz smanjenje rizika.        

Umjetna inteligencija: Prilike i prijetnje 

Društvo 
 

Umjetna inteligencija sve više utječe na naše živote. Saznajte više o prilikama i prijetnjama za sigurnost, demokraciju, poduzeća i radna mjesta.

       

Zastupnici se sastaju s bjeloruskom vođom oporbe Svetlanom Tihanovskajom, raspravljaju o novom prijedlogu Komisije o migracijama i održavaju saslušanje o cjepivima.

Podijelite na Twitter

Saznajte više o prilikama i prijetnjama umjetne inteligencije za sigurnost, demokraciju, poduzeća i radna mjesta ➡️… https://t.co/Woc7KGFmUg

Najnovije videosnimke 

       

Vidi također: 

Fotografija zrakoplova koji pomaže u dostavi pomoći koju Grčka šalje Albaniji nakon potresa koji su pogodili zemlju u rujnu 2019.        

Mehanizam EU-a za civilnu zaštitu bit će poboljšan kako bi omogućio učinkovit odgovor na hitne slučajeve, uključujući zdravstvene krize poput one izazvane koronavirusom.

Zastupnici će raspravljati o prvom govoru predsjednice Komisije Ursule von der Leyen i predlagati promjene mehanizma EU-a za civilnu zaštitu. Također će ponovno pozvati na povećanje prihoda EU-a bez opterećenja poreznih obveznika. Te i ostale teme slijede u Bruxellesu.        

Europska pitanja 
 

Zastupnici preispituju stanje EU-a s predsjednicom Komisije Ursulom von der Leyen i zauzimaju stajalište o proračunskim izvorima na plenarnoj sjednici u rujnu.

Obavijest e-poštom 

Prijavite se za primanje novosti