Aktualitások 

Featured 

One of the decisive moment of a previous designate commissioner's hearings. Tune in from the 30/09 to follow live the new designate-commissioners hearings.        

Uniós ügyek 
 

Az uniós országok megnevezték biztosjelöltjeiket, akiknek szeptember 30. és október 8. jözött az EP előtt kell bizonyítaniuk alkalmasságukat. Összeszedtük a meghallgatások időpontját.

Megosztás itt: Twitter

Ismered az Európának köszönhetjük oldalt? Az interaktív és többnyelvű honlap több száz könnyen olvasható, egy olda… https://t.co/BQjhHN1Y6q

Lásd még: 

The finalists for this year’s Sakharov Prize are: Marielle Franco, Chief Raoni and Claudelice Silva dos Santos; The Restorers; Ilham Tohti. (© AP Images / Ellis RUA; © Jeff Pachoud / AFP;  © Senado Federal do Brasil; © Restorers;© AP Images / Andy WONG)        

Uniós ügyek 
 

A brazil Marielle Franco, Chief Raoni és Claudelice Silva dos Santos, a kenyai The Restorers, valamint az ujgur közösségért küzdő aktivista Ilham Tohti a díj döntősei között.

Andrei Sacharov and his wife Jelena Bonner © Yury Rost        

Uniós ügyek 
 

Bemutatjuk a gondolat- és véleményszabadságért folytatott küzdelem elismeréseként járó Szaharov-díj idei jelöltjeit.

cover picture for international women's day        

Társadalom 
 

A nők ugyan még mindig alulreprezentáltak a politikában, az EP-képviselők közötti arányuk magasabb, mint a nemzeti parlamentekben, így a magyar parlamentben is.

Hogyan működik az EU-s kereskedelempolitika?        

Gazdaság 
 

A globalizációnak köszönhetően az országok közötti valódi távolság lecsökkent és ma könnyebb kapcsolatba lépniük és kereskedniük egymással, mint valaha.

E-mailes értesítés 

Feliratkozás a különböző témájú hírlevelekre