Știri 

Featured 

© Shutterstock.com/Simon Bratt        

Speciile de plante și de animale dispar din ce în ce mai repede din cauza activităților umane. Care sunt cauzele biodiversității și de ce este aceasta importantă?

Teheran ©Shutterstock.com/Vanchai Tan        

Lume 
 

Deputații europeni dezbat astăzi situația din Iran în contextul evenimentelor recente. Care este cauza acestei situații și ce poate face UE?

Distribuiți această pagină pe Twitter

Cel puțin 10% din bugetul UE pe termen lung ar trebui direcționat stimulării biodiversității, conform Parlamentului… https://t.co/tl4uvlb0GH

Consultați și: 

Intro: top story Brexit ©AP Images/ European Union-EP        
Prioritate 

Prioritate 
Brexit 

Afaceri UE 
 

Brexit: în urma referendumului UE din Regatul Unit, cum va părăsi țara Uniunea? Citiți mai multe despre rolul Parlamentului, de la Articolul 50 încoace.

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Prioritate 

Prioritate 
Viitorul Europei 

Afaceri UE 
 

De la apărare la creșterea economică și globalizare, aflați ce inițiative a luat Parlamentul European pentru a crea un viitor mai bun pentru UE.

Urmează la Strasbourg: politica externă, președinția Consiliului și biodiversitatea        

Economia neutră din punct de vedere climatic, drepturile cetățenilor după Brexit și criza din Orientul Mijlociu vor fi în centrul atenției la prima sesiune plenară a Parlamentului din 2020.

Parlamentul vă este alături        

Afaceri UE 
 

Parlamentul European nu se află doar la Strasbourg, Bruxelles sau Luxemburg; de fapt este mai aproape decât credeți. Există un birou în București și activități pe tot teritoriul României.

Urmează în 2020        

UE lucrează la o serie de noi propuneri legislative pentru a face Europa un loc de trai mai bun. Citiți articolul nostru pentru a descoperi la ce vă puteți aștepta în 2020.

Joc de iarnă despre capitalele europene        

Societate 
 

Cât de bine cunoști Europa? Înainte ca iarna să se încheie, acceptă provocarea noastră, joacă-te cu noi și află câte capitale recunoști.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate