På förstasidan 

Featured 

Foto på Daphne Caruana Galizia, maltesisk journalist som mördades 2017        

Samhälle 
 

Europaparlamentet instiftar ett journalistpris för att hedra Daphne Caruana Galizia, en maltesisk grävande journalist som mördades 2017.

       

Ekonomi 
 

Plattformsekonomin medför fördelar men också risker. Läs mer om vilka frågor EU vill lösa med nya lagar och de lösningar som föreslås av parlamentsledamöterna.

Dela denna sida på Twitter

Nästa vecka kommer ledamöterna att rösta om att göra EU:s jordbrukspolitik mer hållbar, tålig och flexibel så att d… https://t.co/zcrQAjwQ6q

Senaste videor 

 
       

Se även: 

passenger_rights_TW_        
Prioritering 

Prioritering 
EU-passagerares rättigheter 

Samhälle 
 

Vilka är dina rättigheter när du reser med flyg, tåg, båt och buss? Så jobbar Europaparlamentarikerna för att stärka dina rättigheter som passagerare inom EU.

Young people are working in a coworking space. Photo by CoWomen on Unsplash        

Samhälle 
 

Ungdomsarbetslöshet fortsätter vara en prioriterad utmaning för Europa. Ta reda på vad EU gör för att hjälpa till att tackla det.

En ung kvinna mäter ett fönster i en verkstad. ©JackF/AdobeStock        

Samhälle 
 

Ungdomsarbetslöshet fortsätter att vara ett av de främsta orosmomenten efter coronakrisen. Läs mer om vilka åtgärder EU vidtar för att hjälpa unga att få jobb.

cover picture for Covid19 timeline of EU actions        

Samhälle 
 

EU vidtar flera åtgärder för att hantera coronapandemin och dess inverkan. Kolla in vår tidslinje för en tydlig bild av vad EU gjort.

New Hearings Banner TST        
Prioritering 

Prioritering 
Förändringar i EU-kommissionen 2020 

EU-frågor 
 

Parlamentet håller utfrågningar för att utvärdera Mairead McGuinness, som föreslås bli kommissionär, och Valdis Dombrovskis, som föreslås ta över handelsportföljen.

E-postnotis 

Anmäl dig och få uppdateringar om dina favoritämnen