skip to content
 
 
 

Ziua Internațională a Femeii 2013

Biroul de Informare al Parlamentului European în România împreună cu Institutul European din România şi Reprezentanța Comisiei Europene în România au organizat dezbaterea cu tema Egalitatea de gen: garanție a creșterii economice și a unei societăți durabile.

ziua femeii 2013
ziua femeii 2013

Evenimentu a avut loc vineri, 8 martie 2013, la sediul IER şi, cu prilejul acestei dezbateri, Centrul de Informare Europe Direct București și-a deschis porțile pentru cetățenii din București și județul Ilfov care doresc să se informeze despre Uniunea Europeană, instituțiile, politicile și valorile sale.

Dezbaterea s-a bucurat de prezența doamnelor Corina Creţu, Membru al Parlamentului European,  Gabriela Drăgan, Prof. univ. dr., Director General al Institutului European din România, Mădălina Mihalache, Șeful Biroului de Informare al Parlamentului European în România și a domnului Niculae Idu, Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România. La eveniment au participat reprezentanți ai Parlamentului României, ai societății civile, ai mediului academic și ai autorităților administrative.

Galerie foto