skip to content
 
 
 

Skupaj smo

Med kampanjo pred evropskimi volitvami smo ustvarili skupnost, ki je povezala vse konce Evrope. Skupaj z novoizvoljenimi poslanci Evropskega parlamenta imamo pet let, da zgradimo Evropo, kakršno si želimo. Pet let skupnega življenja, dela in sanj. Pridruži se tej vseevropski skupnosti in tudi ti poskrbi, da bomo dosegli kar največji učinek. Skupaj lahko širimo razprave, se učimo drug od drugega in najdemo skupne točke.
Evropski parlament je glas ljudi. Naj se sliši tudi tvoj glas.

Skupajsmo

Aktualno

Filmski »teden« Evrope se bo tokrat raztegnil na čas od julija do septembra, ko si boste širom Slovenije lahko ogledali 26 brezplačnih projekcij evropskih filmov.
Program Šola ambasadorka Evropskega parlamenta je v sezoni 2019/2020 v Sloveniji potekal že četrto leto zapored, v njem pa je sodelovalo kar 60 srednjih šol.
Zadnjo spletno razpravo pred poletnim premorom bomo v torek, 23. junija, posvetili vplivu pandemije na globalna razmerja moči in vlogi EU v svetu. Začnemo ob 11. uri.
V naslednji spletni razpravi se bomo v petek, 19. junija, od 11. ure naprej pogovarjali o razvoju cepiva in zdravila proti covidu-19. Pridružite se nam.
Imate idejo za medijski projekt, povezan z delovanjem EP in EU? Ne spreglejte razpisa za nepovratna sredstva za projekte, izpeljane v obdobju 2020/21. Pozor, rok za prijavo se izteče 31. julija 2020!
Kako je pandemija covida-19 vplivala na podjetja? Kako naj se ta izvijejo iz kriznega krča, tudi s pomočjo EU? Odgovore poiščimo skupaj v petek, 12. junija, ob 12.30.
Naslednji spletni seminar je na sporedu že ta petek, 5. junija. Ob 11. uri bomo spregovorili o tem, kako EU spodbuja kmetijstvo in samooskrbo s hrano. Pridružite se nam!
Na spletnem seminarju  v petek, 29. maja, ob 11. uri bomo spregovorili o evropski pomoči zaradi pandemije covida-19 prizadetim regijam. Pridružite se nam!
Niz spletnih razprav nadaljujemo v petek, 22. maja, ob 11. uri s pogovorom o dostojni starosti v EU. Pridružite se nam.
Serijo javnih spletnih razprav nadaljujemo v petek, 15. maja, ob 11. uri s pogovorom o zdravju v EU po pandemiji. Pridružite se nam.
Več