skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

ATENCIÓ!!!! #EnsQuedemACasa

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona romandrà tancada fins a noves instruccions arran de la crisi causada pel coronavirus. El nostre equip segueix treballant des de casa i està a disposició de tota la ciutadania que necessiti qualsevol informació al correu epbarcelona@europarl.europa.eu.
Si ets periodista i tens qualsevol consulta de premsa, pots contactar-nos al telèfon 648 27 99 09.
Com ha dit el president del Parlament Europeu, David Sassoli, "Europa ha de mostrar solidaritat. Aquesta és una batalla europea i només actuant units vencerem al coronavirus”.

 

Actualitat

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, presentarà al ple la revisió del pressupost a llarg termini i les seves propostes per a la recuperació, dimecres a les 13.30.
La UE ha de posar en marxa un ambiciós paquet de recuperació, en el marc del nou pressupost comunitari, per consolidar l'economia i respondre a les necessitats ciutadanes.  
L'actual crisi sanitària obliga a preparar-se amb urgència davant del risc que el nou pressupost de la UE a llarg termini no estigui llest l'1 de gener de 2021, adverteix el Parlament.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

La plataforma d'estudiants universitaris Deba-t.org, amb la col·laboració de l’Oficina el Parlament Europeu a Barcelona, organitza el dilluns 1 de juny a les 11h00 un col·loqui online amb l’eurodiputat Jonás Fernández (S&D) sobre la resposta de la Unió Europea a la crisi de la Covid-19.
El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Periodistes Europeus (APEC), amb el suport de l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, organitzen el dimarts 2 de juny a les 10h00 amb la trobada telemàtica de premsa amb la delegada del PP al Parlament Europeu Dolors Montserrat, membre del grup del Partit Popular Europeu (PPE). Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d'esmorzars informatius amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura del Parlament Europeu.
 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 

Convocatòries

Tens algun projecte excepcional que promogui la integració i cooperació? O una iniciativa que fomenti els valors consagrats a la Carta de Drets Fonamentals de la UE: dignitat, igualtat, solidaritat, justícia, drets i llibertats ciutadanes? Participa! Tens fins el 30 de juny.
Convocatòria de subvencions per al cofinançament de projectes televisius, radiofònics i mitjans online.
La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha adoptat un programa de treball de subvencions en l’àrea de comunicació per al període 2020-2021. Aquest s’implementarà a través de dues convocatòries: una per a mitjans de comunicació, que obrirà de l’1 de maig al 15 de juny; i una per a la societat civil, que ho farà del 15 de juny al 15 de setembre. Els projectes podran optar a un màxim del 80% del finançament.