skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Les prioritats de la presidència alemanya del Consell i els avenços en les negociacions sobre el nou pressupost i el pla de recuperació, a debat en el ple del Parlament que se celebra aquesta setmana. A més, els diputats també votaran les noves normes sobre el transport per carretera i debatran l'estratègia de salut pública de la UE.
La zona de lliure circulació de Schengen ha de recuperar la normalitat, per permetre la llibertat de moviment i impulsar la recuperació econòmica, segons el Parlament Europeu.
El Parlament lamenta que continuï havent-hi divergències substancials malgrat el poc temps que queda per aconseguir un acord sobre la futura relació entre la Unió Europea i el Regne Unit.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 

Convocatòries

Convocatòria de subvencions per al cofinançament de projectes televisius, radiofònics i mitjans online.
La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha obert una nova convocatòria de subvencions a l'àrea de comunicació pel període 2020-2022. La convocatòria permetrà cofinançar projectes de comunicació en televisió, ràdio, premsa i mitjans digitals, que vagin dirigits a promoure i ampliar el coneixement d'aquesta institució i l'activitat legislativa que desenvolupa.