skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El Parlament Europeu debatrà demà dijous, de 09.30 a 12.30, en un ple extraordinari, el resultat de la cimera del 17-21 de juliol amb el president del Consell, Charles Michel, i la presidenta de la Comissió, Ursula von der Leyen. Després del debat, els eurodiputats votaran una resolució sobre el Marc Financer Pluriennal (MFP), el sistema de Recursos Propis i el Pla per a la Recuperació d'Europa.
El president del Parlament Europeu, David Sassoli, assisteix aquest dijous 16 juliol a Madrid a la cerimònia d'Estat per les víctimes de la Covid-19.
El PE va donar suport divendres a una derogació temporal en les regles sobre assajos clínics per facilitar el desenvolupament, l'autorització i la disponibilitat de vacunes segures per a la COVID-19.El PE va donar suport dimecres a una derogació temporal en les regles sobre assajos clínics per facilitar el desenvolupament, l'autorització i la disponibilitat de vacunes segures per a la COVID-19.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 

Convocatòries

Convocatòria de subvencions per al cofinançament de projectes televisius, radiofònics i mitjans online.
La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha obert una nova convocatòria de subvencions a l'àrea de comunicació pel període 2020-2022. La convocatòria permetrà cofinançar projectes de comunicació en televisió, ràdio, premsa i mitjans digitals, que vagin dirigits a promoure i ampliar el coneixement d'aquesta institució i l'activitat legislativa que desenvolupa.