skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Euroordre, protecció dels productes amb indicacions geogràfiques -com ara el cava- en l’acord UE-Xina, l’educació bilingüe a Catalunya, les reserves pesqueres del Mediterrani i l’impacte de la pandèmia en la democràcia, els drets fonamentals i la llibertat de premsa, entre els temes destacats de la setmana.
La futura política agrícola de la UE ha de ser més flexible, sostenible i resistent a les crisis per evitar problemes de proveïment d'aliments a la Unió.
Els eurodiputats demanen a la UE que reconegui el paper fonamental que exerceixen les dones en la política exterior i la seguretat internacional i que adapti la seva política en conseqüència.
L’oposició democràtica de Bielorússia ha estat guardonada amb el Premi Sàkharov a la Llibertat de Consciència 2020.
Totes les notes de premsa
 
 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans