skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El PE va donar suport divendres a una derogació temporal en les regles sobre assajos clínics per facilitar el desenvolupament, l'autorització i la disponibilitat de vacunes segures per a la COVID-19.El PE va donar suport dimecres a una derogació temporal en les regles sobre assajos clínics per facilitar el desenvolupament, l'autorització i la disponibilitat de vacunes segures per a la COVID-19.
Dijous 9 de juliol els dos copresidents de l'Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana (EuroLat), el co-president del Parlament Europeu, Javi López, i el president del Parlament Llatinoamericà i senador xilè, Jorge Pizarro, van participar en un diàleg sobre les conseqüències de la pandèmia de coronavirus a la UE i Llatinoamèrica. La trobada s'emmarca en el cicle “Diàlegs des de Casa” que organitza Casa Amèrica Catalunya, i que en aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.
El Parlament tindrà una nova subcomissió, tres comissions especials i una de recerca. Els nous òrgans se centraran en fiscalitat, intel·ligència artificial, interferència estrangera, càncer i transport animal. 
Totes les notes de premsa
 

Agenda

 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 

Convocatòries

Convocatòria de subvencions per al cofinançament de projectes televisius, radiofònics i mitjans online.
La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha obert una nova convocatòria de subvencions a l'àrea de comunicació pel període 2020-2022. La convocatòria permetrà cofinançar projectes de comunicació en televisió, ràdio, premsa i mitjans digitals, que vagin dirigits a promoure i ampliar el coneixement d'aquesta institució i l'activitat legislativa que desenvolupa.