skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Agenda

Aquí trobareu informació sobre les activitats organitzades per l'oficina o realitzades amb la nostra col·laboració que tindran lloc pròximament.

 .
 .

Activitats passades

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Periodistes Europeus (APEC), amb el suport de l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, organitzen el divendres 6 de març a les 09h30 un esmorzar de premsa amb l'eurodiputada Diana Riba, membre del grup dels Verds / Aliança Lliure Europea (Verds/ALE). Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d'esmorzars informatius amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura del Parlament Europeu.
En el marc del Dia Internacional de les Dones, l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza el dilluns 2 de març a les 19h00 un diàleg sobre el 25è aniversari de la declaració de Beijing, pel qual comptarem amb la participació de la vicepresidenta primera de la comissió de Drets de les Dones i Igualtat de Gènere del Parlament Europeu, Eugenia Rodríguez Palop. Es requereix inscripció. Aforament limitat.
En el marc del cicle de diàlegs sobre les prioritats de la nova Comissió Europea, les institucions europees a Barcelona organitzen el dilluns 2 de març a les 12h00 a l’auditori de La Pedrera un acte sobre el Green Deal i la llei de neutralitat climàtica, que comptarà amb la participació dels eurodiputats Dolors Montserrat (PPE) i Javi López (S&D), membres de la comissió de Medi Ambient. Modera Tomàs Molina. Es requereix inscripció. Aforament limitat.
El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Periodistes Europeus (APEC), amb el suport de l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, organitzen el divendres 28 de febrer a les 09h30 un esmorzar de premsa amb l'eurodiputat Ernest Urtasun, vicepresident del grup dels Verds / Aliança Lliure Europea (Verds/ALE). Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d'esmorzars informatius amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura del Parlament Europeu.
Les institucions europees a Barcelona inauguren un cicle de diàlegs sobre les prioritats de la nova Comissió Europea que se celebraran a l’auditori de La Pedrera. El dilluns 17 de febrer a les 18h30 tindrà lloc la primera sessió, en què la directora general de Comunicació de la Comissió Europea, Pia Ahrenkilde, presentarà les sis prioritats de la presidenta von der Leyen. Es requereix inscripció. Aforament limitat.