skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Agenda 2010

Amb ocasió del Dia Mundial dels Drets Humans, el 10 de desembre, i del lliurament del premi Sàkharov a la llibertat de consciència, que anualment dóna el Parlament Europeu i que serà atorgat el 15 de desembre en sessió plenària a Estrasburg, l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza el dijous 9 de desembre un debat sobre la llibertat d'expressió a Cuba al Col·legi de Periodistes de Catalunya i un concert pels drets humans amb el grup Sabor de Gràcia a l'Espai Jove La Fontana.
L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona participa al Dia de la Diversitat dilluns 8 de novembre de 9:00 a 17:00 hores al centre cívic Joan Oliver - Pere Quart (C/ Comandant Benítez, 6). El Dia de la Diversitat està organitzat per la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència Europea de Drets Fonamentals.
Ahir, dimarts 26 d'octubre, va iniciar-se el cicle de cinema europeu Premis LUX'10 amb la projecció de 'Akadimia Platonos', de Filippos Tsitos. Avui i demà continuen les projeccions als cines Verdi Park (C/Torrijos, 49) amb 'Illégal', d'Olivier Masset-Depasse, 'Die Fremde', de Feo Adalag. L'entrada és gratuïta i el passi de les cintes es fa en versió original subtitulades al català (VOSC). Aquest cicle de cinema és una iniciativa de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l'Antena MEDIA Catalunya.
Data: Dijous 28 d'octubre de 2010 Hora: 20h15 Lloc: Cinemes VERDI PARK, C/ Torrijos, 49
Data: Dimecres 27 d'octubre de 2010 Hora: 20h15 Lloc: Cinemes VERDI PARK, C/ Torrijos, 49
9 de maig - Dia d'Europa
(2010: LA MEVA COPA PREFERIDA:
 GENT, LLOCS, CULTURES)
Lloc: Parc de la Ciutadella Hora: A les 12.00h. acte institucional i interpretació de l'Himne d'Europa. De les 11.00h a les 13.30h. hi haurà activitats per a infants
L'Oficina del Parlament Europeu i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona seran presents al carrer durant la Diada de Sant Jordi amb una parada davant les seves seus, a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb el carrer Provença. L'estand de Sant Jordi de les institucions europees a Barcelona obrirà de 10.00h a 20.00h i s'hi oferirà informació i publicacions en català, castellà i altres idiomes sobre la Unió Europea i les seves institucions.
El passat 4 de març va tenir lloc al Palau de Pedralbes la presentació de la Secretaria de la Unió per la Mediterrània, culminant un procés que va néixer a Barcelona l'any 1995. L'Assemblea Parlamentària Euromediterrània constitueix l'expressió parlamentària de la Unió per la Mediterrània. Amb motiu de la presidència espanyola de la UE, la Càtedra Jean Monnet del professor Garzón Clariana organitza aquest divendres, 16 d'abril, a partir de les 9 del matí, una jornada de debat en la qual polítics i acadèmics reflexionaran sobre la Unió per la Mediterrània i, especialment, sobre el futur de l'Assemblea Parlamentària EUROMED.
Cristina Puig al plató del "59 segons"
Aquest dijous, 28 de gener, a les 19:30h, la sala d'actes de l'Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6) acollirà el fòrum ciutadà "Tinc una pregunta per a Europa. Cara a cara amb eurodiputats catalans", on hi participaran Raimon Obiols (S&D), Ramon Tremosa (ALDE) i Oriol Junqueras (Verds/ALE). La periodista i presentadora del programa de TVE-Catalunya "59 segons", Cristina Puig (fotografia), moderarà el debat.