skip to content
 
 
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Agenda 2012

El realitzador Miguel Gomes
Aquest dimecres, 19 de desembre, clouen les Jornades LUX de Cinema a la Filmoteca de Catalunya amb la projecció gratuïta a les 20h00 a la Sala Chomón de la cinta finalista dels Premis LUX del Parlament Europeu 'Tabú', de Miguel Gomes, que s'estrenarà a Espanya l'11 de gener. Després del passi de la cinta tindrà lloc un debat amb Miguel Gomes i el productor de 'Tabú', Luis Urbano.
Estels de la Unió Europea.
El Parlament Europeu i la Diputació de Barcelona organitzen aquest divendres, 25 de maig, a les 10h30 al Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona la jornada de presentació del Dia de l'esport a Europa. L'acte serà presidit per Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, i comptarà amb la participació de l'eurodiputat popular Santiago Fisas, ponent de l'informe del Parlament Europeu sobre la dimensió europea en l'esport, i dels esportistes d'elit Isidre Esteve, Araceli Segarra i José Antonio Castilla. El passat 2 de febrer el ple del Parlament Europeu va aprovar a Brussel·les l'informe de Santiago Fisas, on es proposa crear un Dia europeu de l'esport, la designació anual d'una 'capital europea de l'esport' i "que la bandera europea ondegi als grans esdeveniments esportius organitzats al territori de la Unió", així com que aquesta "figuri a l'equipació dels atletes dels països membres". Amb l'entrada en vigor del Tractat de Lisboa, l'esport esdevé nou àmbit de competència on podrà intervenir la Unió Europea. Més @ http://bit.ly/JdJPdl
Dimecres 12 de desembre de 2012 a les 20:00 hores, Sala Chomón Plaça Salvador Seguí, 1-9 - Barcelona Filmoteca de Catalunya Sessió gratuïta. VOSE. Cal recollir invitació a recepció. Aforament limitat. Després de la projecció hi haurà un debat amb Gorka Knörr, Rafael Bueno i Nazanin Amirian.
Estels de la Unió Europea.
L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza el dimarts 29 de maig a les 10h00 la conferència-debat "Reforma de la PAC: anàlisi i discussió de les propostes al Parlament Europeu", a càrrec de l'eurodiputat italià Paolo De Castro, president de la comissió d'Agricultura i Desenvolupament Rural del Parlament Europeu. L'acte, que comptarà amb interpretació de l'italià al català i al castellà, tindrà lloc a l'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. de Gràcia 90, 1r pis). Es prega confirmació al 93 272 20 44 o per e-mail a epbarcelona@europarl.europa.eu.
©European Parliament/Pietro Naj-Oleari
El president del Parlament Europeu, l'alemany Martin Schulz, farà una visita institucional a Barcelona el proper dimecres, 2 de maig. Schulz iniciarà la seva agenda a Barcelona amb la participació al fòrum Primera Plan@, a les 09h30, i clourà amb una conferència a l'Auditori RBA, a les 18h30, de les quals li enviem sengles invitacions. Es requereix confirmar assistència. Aforament limitat. Martin Schulz és des de 1994 eurodiputat del grup de l'Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates i va ser escollit president del Parlament Europeu per a la segona meitat d'aquesta VIIa legislatura el passat 17 de gener a Estrasburg. Martin Schulz ha estat alcalde de Würselen (1987-1998) i propietari d'una llibreria a la mateixa ciutat (1982-1994).
Estels de la Unió Europea.
Els dies 3 i 4 de maig tindrà lloc a l'Aula Europa el seminari "Ciutadania europea i democràcia: la reforma de l'acta electoral i dels partits polítics europeus", organitzat per l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Càtedra Jean Monnet del Professor Garzón Clariana, amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Les jornades comptaran amb la participació dels eurodiputats Antonio López-Istúriz i Salvador Sedó, del grup del PPE, i Maria Badia i Enrique Guerrero, del grup dels S&D, experts i periodistes. Assistència lliure amb aforament limitat. Es prega inscripció prèvia per correu electrònic a epbarcelona@europarl.europa.eu.