skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
04/06/2014

Balanç dels resultats de les eleccions al Parlament Europeu 2014

Passades les eleccions al Parlament Europeu del 22-25 de maig, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la Fundació CIDOB, l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) i el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, organitzen un seminari dimecres 4 de juny a les 17h30 per analitzar els resultats i fer-ne balanç. Es prega inscripció prèvia. Aforament limitat.

Hi haurà una primera part d’avaluació dels resultats de les eleccions tant en l’àmbit europeu com a l’espanyol, i a continuació s’oferirà una sessió de debat sobre les principals implicacions d’aquestes eleccions per a la futura governança de la UE.

L’acte comptarà amb la participació del catedràtic de Ciència Política de la UB Cesáreo Rodríguez-Aguilera; el periodista Martí Anglada, excorresponsal de TV3 a Brussel•les; el politòleg Albert Aixalà; Gemma Ubasart, doctora en Ciència Política per la UAB; i Elina Viilup, investigadora principal del CIDOB.

L’acte serà presidit per Mª Teresa Calvo, directora de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, i Jordi Bacaria, director del CIDOB, i serà moderat per Joan Marcet, director de l’ICPS, i Anna Parès, degana del Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

Balanç dels resultats de les eleccions al Parlament Europeu 2014

  • Data: Dimecres 4 de juny 2014
  • Hora: 17:30 hores
  • Lloc: Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, Pg de Gràcia, 90, 1r pis
 

Descarregui el programa

 

Inscripcions

Inscripcions al web de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials
 

Contacte

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Tel.: +34 93 272 20 44
epbarcelona@ep.europa.eu

Facebook: http://www.facebook.com/parlamenteuropeu
Twitter: @Europarl_CAT