skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Bases del concurs Saps qui és?

Dissidents, dirigents polítics, periodistes, advocats, activistes de la societat civil, escriptors, líders de minories, persones que han estat guardonades per la seva contribució a la llibertat de consciència, la protecció dels drets de les minories i la democràcia. Juga amb nosaltres i endevina qui és el guardonat.

L'Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona llança un concurs a la xarxa per endevinar tres dels guardonats al Premi Sàkharov. A partir de dilluns 1 i fins el dimecres 3 de desembre pots respondre cada dia a la pregunta. Si encertes les tres preguntes, entraràs al sorteig per guanyar el llibre "Jo sóc la Malala" de la guardonada al Premi Sàkharov en 2013.

 
 .

1. COM PARTICIPAR

Participar és molt senzill:

Molta sort!

Facebook: Facebook/parlamenteuropeu

2. QUI POT PARTICIPAR

Pots presentar-te a aquest concurs si tens 18 anys o més, ets resident al territori espanyol i tens  un perfil real a Facebook, sempre que els teus comentaris s'ajustin a les regles que es descriuen en aquestes bases.

3. DATES DEL CONCURS

El Concurs comença l'1 de desembre de 2014 a les 11:00 hores (GMT+1) i finalitza el 3 de desembre de 2014 a les 24:00 hores (GMT+1).

4. DETERMINACIÓ DE LA IDENTITAT DELS GUANYADORS DEL SORTEIG

Una vegada tancat el concurs, es farà la llista numèrica amb tots els participants que hagin encertat els tres dies el nom del guardonat al Premi Sàkharov i l'any del guardó.

Cas que hi hagi més de tres persones que hagin encertat els tres dies, es farà un sorteig per elegir els tres guanyadors del llibre "Jo sóc la Malala". El sorteig es farà amb l'aplicació Random.org.

Els noms dels guanyadors es publicaran a la web de l'Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona i a les xarxes socials. En el termini de cinc dies després de l'anunci dels guanyadors, aquests hauran de posar-se en contacte amb nosaltres (epbarcelona@ep.europa.eu) per acceptar expressament el premi i proporcionar les seves dades de contacte.

5. PROTECCIÓ DE DADES

El guanyador autoritza l'OFICINA D'INFORMACIÓ DEL PARLAMENT EUROPEU A BARCELONA a publicar el seu nom, cognoms i fotografia a les seves webs i xarxes socials.

L'OFICINA D'INFORMACIÓ DEL PARLAMENT EUROPEU A BARCELONA compleix íntegrament amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i amb els compromisos de confidencialitat propis de la seva activitat.

6. FRAU EN LA PARTICIPACIÓ

L’ús de qualsevol manifestació fraudulenta en la participació serà castigat amb l'exclusió de la promoció. L’organització es reserva, a més, el dret de retirar els enllaços i comentaris improcedents publicats a la pàgina i qualsevol altra mesura que ajudi a garantir el respecte a les bases legals i la bona fe en la participació.

Aquells participants que emprin perfils falsos o d’altres mecanismes de frau seran automàticament eliminats de la promoció i quedaran deslegitimats per participar-hi. Si una mateixa persona física participa amb diferents perfils de Facebook, només es tindrà en compte una participació.

Qualsevol usuari que tingui sospites de pràctiques fraudulentes en l'execució de la promoció ha de remetre-les per correu electrònic a l'adreça epbarcelona@ep.europa.eu, mai publicar-les al mur de la pàgina de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, ja que seran retirades.

7. PREMI

El premi per als tres guanyadors és el llibre "Jo sóc la Malala" de Malala Yousafzai.

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona contactarà directament per correu electrònic amb el guanyador. El concursant tindrà un termini màxim de 3 dies per contestar i en cas de no fer-ho es considerarà el premi com a rebutjat i s'atorgarà al següent millor classificat.

El premi no és transferible ni es pot bescanviar per diners. Així mateix, l'organització es reserva el dret a retardar el lliurament del premi, per causes alienes a la seva voluntat, o de canviar el premi ofert per un altre d'idèntic o de similar valor, per causes de força major.

El premi serà lliurat mitjançant missatger al domicili que el guanyador indiqui als efectes per escrit.
El premi en cap cas podrà ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador. Es farà efectiu en el termini de 15 dies laborals des del moment en què el guanyador faciliti el domicili de lliurament.

8. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació al concurs suposa l'acceptació expressa i sense reserves d'aquestes bases.