skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Celebrem el Dia de la Diversitat

El Parlament Europeu oferirà tallers audiovisuals per conscienciar als estudiants sobre la diversitat i els valors que reflecteix la Carta dels Drets Fonamentals

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona participa al Dia de la Diversitat dilluns 8 de novembre de 9:00 a 17:00 hores al centre cívic Joan Oliver - Pere Quart (C/ Comandant Benítez, 6). El Dia de la Diversitat està organitzat per la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència Europea de Drets Fonamentals.

Activitats: Retrats per a la diversitat i "Què en fem, dels drets?"

D'una banda, l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona ha organitzat un stand amb l'objectiu de plasmar de forma visual la diversitat que podem trobar en una jornada com aquesta. Cada participant podrà fer-se un retrat i penjar-lo al costat dels altres fins a completar un mural amb 448 rostres diferents.

D'altra banda, a l'aula 1 els assistents podran enregistrar una petita presentació de tres minuts, individual o col·lectiva, en què exposaran les conclusions del debat previ a classe sobre els valors de la Carta dels Drets Fonamentals. Aquest clip es filmarà per després penjar-lo al web de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona (www.europarlbarcelona.eu) i al web del Dia de la Diversitat (www.diadeladiversitat.cat).

Dia de la Diversitat

El Dia de la Diversitat és un esdeveniment de foment, sensibilització i educació en drets humans, adreçat a joves estudiants de 12 a 18 anys. A través de jocs, dinàmiques, tallers i diferents propostes d'activitats es donaran a conèixer aquests drets i es posaran a l'abast dels participants les entitats de referència que hi treballen.

 

El Parlament Europeu, amb el Dia de la Diversitat

Data: Dilluns 8 de novembre
Horari: De 9 a 11 h (1r torn), d'11.30 a 13.30 (2n torn) i de 15.00 a 17.00 (3r torn)
Lloc: Centre Cívic Pere Quart (C/ Comandant Benítez, 6)
Taller: Aula 1 + stand

 

Més informació: