skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
04/09/2015

Participa en el concurs de fotografia i guanya un viatge a Estrasburg

Vols guanyar una invitació a Estrasburg per fer un reportatge fotogràfic d'un ple del Parlament Europeu? Participa en el nostre nou concurs fotogràfic, que aquest 2015 s'inspira en l'any Europeu del Desenvolupament. Cada mes, fins el setembre, s'ha proposat un tema, sempre relacionat amb el desenvolupament. Envia'ns la teva foto inspirada en el tema del mes juntament amb el formulari de participació.

'No deixis que el nen que portes adins creixi amb els anys'  ©Daniela Nenkova
'No deixis que el nen que portes adins creixi amb els anys' ©Daniela Nenkova
 .

El darrer tema del concurs és “Demografia i migració”, i el termini per presentar els treballs clou el 30 de setembre a mitjanit (hora peninsular espanyola).

Un comitè editorial preseleccionarà les deu millors fotografies d'entre totes les que rebem i triarà la guanyadora del mes. La fotògrafia seleccionada es convertirà així en finalista per al premi del jurat. Les deu fotos preseleccionades cada mes apareixeran publicades en les nostres xarxes socials, concretament en les nostres plataformes a Facebook, Google+ i Flickr, perquè el públic voti per la seva favorita. Al final del concurs, la fotografia que rebi més vots serà guardonada amb el premi del públic.

Els dos autors, el de la fotografia guanyadora del premi del jurat i el de la guardonada amb el premi del públic, seran invitats al ple del Parlament Europeu del 23 al 26 de novembre de 2015, a Estrasburg (França).

La millor foto del tema d'estiu (juliol i agost), “Nens i joves”, és obra de la búlgara Daniela Nenkova, fotògrafa de viatges de 35 anys d'edat. La foto, titulada “No deixis que el nen que portes dins creixi amb els anys”, mostra una nena a la localitat índia d’Udaipur. a l'Índia.

Participa

Envia la teva fotografia i el formulari de participació a webcom-flickr@europarl.europa.eu.

Als enllaços trobaràs les regles del concurs, els requisits tècnics de les fotos, les condicions aplicables pel que fa als drets d’autor i el formulari de participació.

Pots inspirar-se visitant la pàgina web de l'any Europeu del Desenvolupament 2015 i el nostre dossier “Any Europeu del Desenvolupament: El nostre món, la nostra dignitat i el nostre futur”.

Temes per mes

  • Gener: Europa en el món;
  • Febrer: Educació;
  • Març: Dones i nenes;
  • Abril: Salut;
  • Maig: Pau i Seguretat;
  • Juny: Creixement ecològic sostenible, empreses i treball digne.
  • Juliol/Agost: Nens i Joves
  • Setembre: Demografia i migracions
 

Enllaços

Formulari de participació >>
Regles del concurs >>
Pàgina web de l'Any Europeu del Desenvolupament >>
Dossier “Any Europeu del Desenvolupament: El nostre món, la nostra dignitat i el nostre futur” >>
Galeria a Flickr >>
Galeria a Facebook >>
Galeria a Google+ >>
 

Contacte

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Tel.: +34 93 272 20 44
epbarcelona@europarl.europa.eu

Facebook: www.facebook.com/parlamenteuropeu
Twitter: @Europarl_CAT