skip to content
 
+34 93 272 20 46 - @Europarl_CAT – www.europarlbarcelona.eu
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
21/12/2016

Balanç de mitja legislatura i perspectives de futur per a Europa

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza el dimecres 21 de desembre a les 9h30 un esmorzar-diàleg amb l’eurodiputat Ernest Maragall (Verds/ALE) i la periodista Carme Colomina, de balanç de mitja legislatura i perspectives de futur per a Europa. L’acte tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. Gràcia, 90). Aforament limitat. Es prega confirmar assistència a epbarcelona@ep.europa.eu o per telèfon al 93 272 20 44.

Diàleg Ernest Maragall i Carme ColominaTarjetó d'invitació
Diàleg amb Ernest Maragall i Carme Colomina

La VIIIª legislatura del Parlament Europeu arriba al seu equador. Al gener els eurodiputats escolliran nou president/a i els 14 vicepresidents, així com les presidències de les 20 comissions parlamentàries. Les properes eleccions al Parlament Europeu seran al juny del 2019.

L’eurodiputat Ernest Maragall (Verds/ALE) és membre del Moviment d’Esquerres (MES) i diputat al Parlament Europeu en nom de la coalició ERC-NeCat-Sí des de juliol de 2014. Maragall deixa el seu escó el 31 de desembre de 2016.

La periodista Carme Colomina és ex corresponsal a Brussel·les per Catalunya Ràdio, escriu regularment al diari ARA i col·labora amb altres mitjans i també és investigadora associada a CIDOB.

Ernest Maragall (1943) és economista i va ser conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya (2006-2010) i diputat al Parlament de Catalunya (2006-2012). Al Parlament Europeu Maragall és membre titular de la comissió d'Indústria, Investigació i Energia (ITRE) i de la de Pressupostos (BUDG), així com suplent a la comissió de Cultura i Educació (CULT) i a la comissió d’investigació sobre els “papers de Panamà” (PANA). Maragall també ha estat membre suplent d’ambdues comissions especials sobre resolucions fiscals i altres mesures de naturalesa o efectes similars (TAXE1 i TAXE2), que ja van finalitzar els seus treballs al novembre de 2015 i a l’agost de 2016 respectivament. D’altra banda, Ernest Maragall també és membre de la delegació en la Comissió Parlamentària Mixta UE-Turquia, i suplent a la delegació en l'Assemblea Parlamentària de la Unió pel Mediterrani.