skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
03/06/2019

Dilluns 3 de juny: Debat sobre els resultats de les eleccions europees al Col·legi de Periodistes

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Memorial Xavier Batalla organitzen el dilluns 3 de juny, a les 18h30 a l’auditori del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, pral, Barcelona), un debat-anàlisi sobre els resultats de les eleccions europees del 23-26 de maig, que comptarà amb la participació del portaveu i director general de Comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch. Inscripcions a memorialxavierbatalla@periodistes.org. 

“Eleccions 2019: una utopia europea” és el títol d’aquest acte d’anàlisi sobre els resultats de les eleccions europees, en el qual hi participaran Argelia Queralt, doctora en Dret i directora editorial d’Agenda Pública; l’editor del TN Migdia de TV3 i ex corresponsal a Brussel·les, Carles Prats; i el portaveu i director general de Comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch; i que serà moderat per la periodista i politòloga Laura Batalla, coordinadora del Memorial Xavier Batalla.

El debat s’emmarca dins el cicle “Una Europa, molts dubtes”, que organitza el Memorial Xavier Batalla.

El Memorial Xavier Batalla és una iniciativa de la família del periodista prematurament desaparegut el desembre de 2012 amb el suport d’un grup de companys de professió que té com a objectiu recordar la seva figura periodística. Batalla era un apassionat del periodisme internacional, gènere del qual va arribar a ser-ne un referent.