skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
04/03/2019

Dilluns 4 de març: Debat “El poder de les dones en la política: què fa la UE per garantir la representació i lideratge polític de les dones?”

En el marc del Dia Internacional de les Dones, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i Fem_EU organitzen el dilluns 4 de març a les 18h30 el debat “El poder de les dones en la política: què fa la UE per garantir la representació i lideratge polític de les dones?”. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognoms i DNI a info@fem-eu.org o al 669 05 75 40 (Fundació Aroa).

També es pot inscriure a l'acte omplint aquest formulari.

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i Fem_EU organitzen un debat per analitzar la representació i el lideratge polític de les dones a Europa, posar sobre la taula els models que fomenten les desigualtats de gènere en l’àmbit de la política, tot visibilitzant la necessitat d’una política i governança feminista, que faciliti, promogui i visibilitzi la participació activa i el lideratge de les dones en la política, com a exercici del dret a la ciutadania plena i un instrument per la democràcia i la construcció d’una societat igualitària.

En el debat hi participaran Ana Bernal Triviño, professora de la UOC i periodista, Ana Lucía Olivos Pairazamán, politóloga i membre de l’European Migration Advisory Board, i Neus Pociello Cayuela, directora de la Fundació Aroa i coordinadora de la campanya Fem_EU. Moderarà l’acte Mireia del Pozo, directora del programa Plusvàlua Dones i gerent del Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES).