skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
22/11/2019

Divendres 22 de novembre, Lleida: perspectiva mediambiental a la PAC post-2020

El divendres 22 de novembre a les 13h00, en el marc del II Fòrum Agroalimentari SER, tindrà lloc un debat sobre les polítiques mediambientals europees aplicades al món agrícola, on participaran tres eurodiputats espanyols que són membres titulars de la comissió de Medi Ambient: Dolors Montserrat (PPE), Javi López (S&D) i Soraya Rodríguez (RE). La jornada es desenvoluparà a la Sala d'Actes de l'ETSEA (Escola Tècnica Superior d'Enginyers Agrònoms) de la Universitat de Lleida.

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona participa en la segona edició del Fòrum SER que organitzen Ràdio Lleida i la Universitat de Lleida sobre la indústria agroalimentària. La jornada comptarà amb un debat de 13h00 a 14h00 sobre les polítiques mediambientals europees aplicades al món agrícola amb la participació dels eurodiputats Dolors Montserrat (PPE), Javi López (S&D) i Soraya Rodríguez (RE), membres titulars de la comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària del Parlament Europeu. Carla Turró, periodista de SER Catalunya, moderarà el debat.

En aquests moments s’està negociant el nou Marc Financer Plurianual (pressupost septennal de la UE) per al període 2021-2027, que fixarà com serà la nova Política Agrícola Comuna després del 2020.

El II Fòrum SER, que comptarà amb conferències, taules rodones i tallers d’experiències amb un gran nombre de professionals, investigadors i productors, se celebrarà de 9h15 a 14h00 a la Sala d'Actes de l'ETSEA (Escola Tècnica Superior d'Enginyers Agrònoms) de la Universitat de Lleida. La jornada la inaugurarà la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, acompanyada per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy.

Joranda oberta al públic, amb accés lliure i gratuït fins a completar l’aforament de la sala.