skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
06/07/2015

Erasmus: Com et va canviar la vida?

L'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90) acull el dilluns 13 de juliol a les 17h00 l'acte "Erasmus: com et va canviar la vida?" on els ponents explicaran com la seva experiència Erasmus els va determinar la carrera professional.

Un exemple és el d'Anna Roig, cantant del grup "Anna Roig i l'ombre de ton chien", qui relatarà com la seva estada a Lió a través d'aquest programa europeu va motivar que s'acabés dedicant a la cançó.

El de Fabrizio Barozzi és el cas d'un estudiant d'arquitectura que va realitzar l'Erasmus a Sevilla, on va conèixer Alberto Veiga, amb qui va crear l'estudi Barozzi Veiga. Ambdós han estat els guanyadors de la darrera edició del premi Europeu d'Arquitectura Contemporània, Mies van der Rohe.

A la cita també hi participaran Amaia Arrazola i de Raquel Piñeiro, il•lustradores i autores del llibre "Cosas que nunca olvidarás de tu Erasmus", en el qual es fa un recull de les experiències que comparteixen els estudiants que participen en aquest programa.

L'acte comptarà també amb alguns dels estudiants Erasmus que enguany han participat en el programa de Televisió de Catalunya "Blog Europa", espai en el qual expliquen a través de reportatges audiovisuals diversos aspectes de les ciutats en les quals han estat estudiant.

Cal confirmar assistència a comm-bcn-premsa@ec.europa.eu