skip to content
 
+34 93 272 20 46 - @Europarl_CAT – www.europarlbarcelona.eu
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
28/04/2016

Europa After Work: Dijous 28 d'abril amb Maragall i Oliveras

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona en col·laboració amb la plataforma d'estudiants universitaris Deba-t.org et convida al tercer "Europa After Work": un espai de debat i reflexió, especialment adreçat a estudiants universitaris, joves professionals, politòlegs, periodistes, bloggers i professors.

Els “Europa After Work” són un diàleg entre un/a moderador/a i dos ponents. En aquesta interacció es posen de manifest els principals reptes de l’agenda política europea. Tot seguit, els assistents poden participar activament dirigint les seves preguntes als ponents.

Després de l'èxit de les anteriors convocatòries, durem a terme la tercera edició de l'activitat dijous 28 d'abril, a les 19h00 amb l’eurodiputat Ernest Maragall (Verds/ALE) i el periodista Eliseo Oliveras, ex corresponsal a Brussel·les. La trobada tindrà lloc al Teatreneu, sala del mig, al C/ Terol, 26, a Barcelona.

Al públic assistent se li lliurarà un tiquet que podrà bescanviar per una consumició (refresc, cervesa o copa de vi) durant l’Europa After Work. Places limitades fins a omplir aforament.

Per assistir és necessari omplir el següent formulari.