skip to content
 
+34 93 272 20 46 - @Europarl_CAT – www.europarlbarcelona.eu
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
03/11/2016

Europa After Work: Dijous 3 de novembre amb Javi López i Lluís Bassets

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona en col·laboració amb la plataforma d'estudiants universitaris Deba-t.org et convida als Europa After Work: un espai de debat i reflexió, especialment adreçat a estudiants universitaris, joves professionals, politòlegs, periodistes, bloguers i professors.

Europa After Work 03/11/2016
Europa After Work 03/11/2016

Els “Europa After Work” són un diàleg entre un/a moderador/a i dos ponents. En aquesta interacció es posen de manifest els principals reptes de l’agenda política europea. Tot seguit, els assistents poden participar activament dirigint les seves preguntes als ponents.

La propera trobada serà el dijous 3 de novembre, a les 19h30, amb l’eurodiputat Javi López (S&D) i el periodista Lluís Bassets, director adjunt d’El País i ex corresponsal a Brussel·les. La trobada tindrà lloc al Teatreneu, sala del mig, al C/ Terol, 26, al barri de Gràcia a Barcelona.

Al públic assistent se li lliurarà un tiquet que podrà bescanviar per una consumició (refresc, cervesa o copa de vi) durant l’Europa After Work. Places limitades fins a omplir aforament.

Per assistir és necessari omplir el següent formulari.

 .
 

Enllaços

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
Plataforma Deba-t.org