skip to content
 
+34 93 272 20 46 - @Europarl_CAT – www.europarlbarcelona.eu
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
Oficina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
30/05/2016

Jornada sobre el programa "Europa amb els ciutadans 2014-2020": Barcelona, 30 de maig

La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu, a través de la seva Oficina d'Informació a Barcelona, organitza el dilluns 30 de maig, de les 17h00 a 18h30, una sessió sobre el programa “Europa amb els ciutadans 2014-2020”, amb l’objectiu de difondre informació i intercanviar impressions amb els operadors susceptibles de ser beneficiaris de les convocatòries d’ajudes del programa. La trobada tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Pg Gràcia, 90, 1er pis).

Teresa Giménez Barbat 
© Unió Europea 2016
Teresa Giménez Barbat © Unió Europea 2016

El programa “Europa amb els ciutadans” s’adreça a projectes que fomentin «enfortir la memòria històrica i augmentar la capacitat per a la participació ciutadana a nivell de la Unió». Concretament, el programa vol preservar la memòria històrica europea i promoure accions com agermanaments de ciutats, xarxes de ciutats i projectes de la societat civil activa en Europa. Es tracta de l'únic programa dedicat exclusivament a promoure aquests objectius a nivell europeu.

La trobada comptarà amb el Sr. Augusto Paramio, coordinador del Punt Europeu de Ciutadania a Espanya, ens responsable de la promoció i assessorament de les convocatòries d’ajudes del Programa “Europa amb els ciutadans”; i la diputada Teresa Giménez Barbat (ALDE, Aliança dels Demòcrates i Liberals per Europa), ponent de la comissió de Cultura i Educació al Parlament Europeu de l’informe d’implementació del programa “Europa amb els ciutadans”, que serà debatut i votat en comissió parlamentària al desembre.


* La trobada s'adreça a les entitats i organitzacions interessades en el Programa. Es requereix inscripció prèvia per e-mail a epbarcelona@europarl.europa.eu o per telèfon al 93 272 20 44.

 

Més informació

Informació sobre el programa proporcionada pel Punt Europeu de Ciutadania, del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports (ES)
Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura (EACEA) de la Comissió Europea (EN)
Fitxa de procediment de l’informe d’implementació sobre Europa amb els ciutadans (EN)
 

Contacte

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Tel.: +34 93 272 20 44
epbarcelona@europarl.europa.eu
Twitter: @Europarl_CAT