skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Euroscola 2015 - Ja estan obertes les inscripcions per a la XXI edició del Concurs

Dedicat a l'Any Europeu del Desenvolupament 2015

Euroscola
Euroscola@ Parlament Europeu 2018

El concurs, convocat per l'Oficina d'Informació del Parlament Europeu a Espanya en col•laboració amb la Representació a Espanya de la Comissió Europea i la Secretaria d'Estat d'Afers Europeus està destinat a joves d'entre 15 i 18 anys que estudien l'Ensenyança Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat o Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà a centres educatius d’Espanya.

Euroescola és un concurs online amb l'objectiu d'apropar Europa als més joves i de fer-los partícips del procés de construcció europea. En aquesta XXI edició el concurs està dedicat a l'Any Europeu del Desenvolupament 2015.

Per participar és necessari inscriure's per equips de 10 alumnes, d'entre 15 i 18 anys, i un/a professor/a responsable, qui serà el líder i representant de l'equip davant l'organització d'Euroscola.
Els equips guanyadors podran viatjar a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg per assistir a la jornada Euroscola i viure una experiència inoblidable juntament amb d'altres joves d'arreu de la Unió Europea.

Col•laboren també amb el concurs, amb premis addicionals, l'INJUVE (Institut de la Joventut), el CJE (Consell de la Joventut d'Espanya), La Plataforma de Voluntariat Espanya i els organismes de joventut i/o educació de les CCAA i ciutats autonòmiques espanyoles.
Les inscripcions es realitzen a través de la pàgina web del concurs i estaran obertes fins el 2 de març de 2015.

 

Més informació:

Web del concurs Euroscola
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a YouTube
 

Més informació:

Isabel Mateo: +34 914364730
epmadrid@europarl.europa.eu

 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
Telèfon: 932722044