skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
17/05/2014

Lleida il•lumina dissabte de blau la Seu Vella per anunciar les eleccions europees del 25 de maig

La façana de la Seu Vella de Lleida és tenyirà amb el logotip de les eleccions europees aquest dissabte, 17 de maig, de les 21h00 fins a mitjanit. La projecció de la imatge de la campanya del Parlament Europeu per a aquests comicis s’emmarca en una acció que tindrà lloc simultàniament a Càceres, Santander, Saragossa i Sevilla amb l’objectiu d’augmentar la seva visibilitat de cara als ciutadans.

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la Paeria i el Consorci del Turó de la Seu Vella han treballat conjuntament perquè el turó de Seu Vella de Lleida sigui l’escenari emblemàtic a Catalunya on es faci la projecció del logotip de les eleccions europees 2014, aprofitant el procés engegat per al seu reconeixement com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

“Hem triat la Seu Vella perquè els valors de pau, concòrdia i diàleg que representa coincideixen plenament amb els valors de la UE”, destaca la directora de l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Barcelona, Mª Teresa Calvo.

Aquesta acció tindrà lloc també simultàniament a altres quatre ciutats espanyoles: Càceres, Santander, Saragossa i Sevilla. Les imatges d’aquestes projeccions seran recollides en un vídeo que es titularà “Ciutats amb missatge blau”, que es difondrà a través de les xarxes socials.

 

Informació audiovisual

Diumenge pel matí podran descarregar-se imatges i vídeos en qualitat broadcast de la il•luminació de les cinc ciutats del següent servidor FTP:

  • Lloc FTP: medialunacom.es
  • Nom d’usuari: u64006517-medialuna
  • Password: media2013
 

Més informació:

Comunicat de premsa de l'Ajuntament de Lleida
 

Contacte:

Europe Direct Lleida

Tel.: 973 700 675
E-mail: europedirectlleida@paeria.cat
http://europedirect.paeria.cat

 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Sergi BARRERA
Tel. (Barcelona): +34 93 272 20 44
Mòbil: +34 679 896 498
sergi.barrera@ep.europa.eu