skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Ronda de trobades amb eurodiputats: Urtasun

La primera trobada tindrà lloc aquest divendres, 5 de setembre, a les 10h00 amb l’eurodiputat Ernest Urtasun (Verds/ALE)

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, amb la col•laboració del Col•legi de Periodistes de Catalunya, organitza de setembre a desembre una ronda d’esmorzars de treball quinzenals per a periodistes amb eurodiputats a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. Gràcia, 90). L’objectiu d’aquestes trobades és donar a conèixer el programa de treball dels representants al Parlament Europeu i la seva tasca en comissions parlamentàries. Es prega confirmar assistència a epbarcelona@ep.europa.eu. Aforament limitat.

Al setembre les trobades seran divendres 5 amb l’eurodiputat d’ICV Ernest Urtasun (Verds/ALE) i divendres 19 amb els eurodiputats de Ciutadans Javier Nart i Juan Carlos Girauta (ALDE).


Ernest Urtasun (1982) és llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB, post-grau en Relacions Internacionals per la UB i diplomàtic. Ha estat escollit nou eurodiputat a les darreres eleccions europees, celebrades el passat 25 de maig. És membre titular de la comissió d’Afers Econòmics i Monetaris (ECON) i de la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere (FEMM), així com membre suplent de la comissió d’Afers Exteriors (AFET). També és membre de la delegació per a les relacions amb els Països d'Amèrica Central i la delegació a l'Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana.

Calendari

  • Divendres 5 de setembre: Ernest Urtasun (Verds/ALE);
  • Divendres 19 de setembre: Javier Nart i Juan Carlos Girauta (ALDE).

Més informació

Fitxes dels eurodiputats de la VIIIª legislatura, 2014 - 2019
 

Contactes

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Sergi BARRERA
Tel.: +34 93 272 20 44
Mòbil: +34 679 896 498
sergi.barrera@ep.europa.eu

Facebook: http://www.facebook.com/parlamenteuropeu
Twitter: @Europarl_CAT

Col•legi de Periodistes de Catalunya

Mònica VIÑAS
Tel.: +34 93 317 19 20
mvinas@periodistes.org

Facebook: https://www.facebook.com/collegiperiodistes
Twitter: @Periodistes_org