skip to content
 
 
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 

Debat "Tinc una pregunta per a Europa. Cara a cara amb eurodiputats catalans"

28/01/2010

Aquest dijous, 28 de gener, a les 19:30h, la sala d'actes de l'Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6) acollirà el fòrum ciutadà "Tinc una pregunta per a Europa. Cara a cara amb eurodiputats catalans", on hi participaran Raimon Obiols (S&D), Ramon Tremosa (ALDE) i Oriol Junqueras (Verds/ALE). La periodista i presentadora del programa de TVE-Catalunya "59 segons", Cristina Puig (fotografia), moderarà el debat.

Cristina Puig al plató del "59 segons"
Cristina Puig al plató del "59 segons"

Mig any després de les eleccions europees i dins un nou context per a la Unió Europea amb l'entrada en vigor del Tractat de Lisboa, la presidència espanyola del Consell i pocs dies abans que l'Eurocambra sotmeti a votació la nova Comissió Barroso a la sessió plenària de febrer a Estrasburg, els eurodiputats Raimon Obiols, Ramon Tremosa i Oriol Junqueras se sotmetran aquest dijous a les preguntes d'internautes i de l'auditori de l'Ateneu Barcelonès. El debat s'estructurarà en tres blocs: economia, àmbit social i ciutadania. Fins dijous a migdia també es poden proposar preguntes a través d'aquesta pàgina web, omplint el formulari que trobaran sota aquestes línies.

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa organitzen aquest debat que s'emmarca dins el cicle de debats "Dijous Europeus", que se celebren mensualment a l'Ateneu Barcelonès. L'acte és obert al públic.

 .
 
 .

Els blocs en què s'estructurarà el debat són economia, àmbit social i ciutadania.

 

Més informació:

 .
 

Contacte:

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Sergi BARRERA
Tel.: +34 93 272 20 44
Mòbil: +34 679 896 498
E-mail: sergi.barrera@europarl.europa.eu

Fundació Catalunya Europa

Tel.: +34 93 553 82 89
E-mail: catalunyaeuropa@catalunyaeuropa.net
Web: http://www.catalunyaeuropa.net/