skip to content
 
 
Oficina d'informació a BarcelonaInauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
25/02/2019

Debat sobre desinformació i eleccions europees amb Ramón Valcárcel

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el CIDOB organitzen el dilluns 25 de febrer, a les 12h00, un debat sobre la desinformació i les properes eleccions europees amb Ramón Valcárcel, vicepresident del Parlament Europeu i responsable de la política d’informació, premsa i relacions amb els ciutadans. L’acte, que serà el quart del cicle “Europa i el món: una mirada des del Parlament Europeu”, tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90, 1r pis). Es requereix confirmació d’assistència indicant nom, cognoms i DNI a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44.  

© European Union 2018 - Source : EP

El debat comptarà també amb la participació d’Enrique Serbeto, corresponsal a Brussel·les; i serà moderat per la periodista Carme Colomina, investigadora especialitzada en la Unió Europea, desinformació i política global al CIDOB.

Segons l’estudi d’opinió publicat per la Comissió Europea el passat mes de febrer, el 37% de la ciutadania europea creu que està exposada diàriament a la desinformació, xifra que augmenta fins al 53% en el cas d’Espanya.

Les eleccions europees de 2019 se celebraran del 23 al 26 de maig als 27 països de la UE. A Espanya, els comicis tindran lloc el dia 26 i coincidiran per tercera vegada amb les eleccions municipals.