skip to content
 
 
Càmeres davant el Parlament Europeu
Càmeres davant el Parlament Europeu
 
14/07/2020

Sassoli ret homenatge a Madrid a les víctimes de la Covid-19 i als treballadors que han lluitat contra el virus

El president del Parlament Europeu, David Sassoli, assisteix aquest dijous 16 juliol a Madrid a la cerimònia d'Estat per les víctimes de la Covid-19.

L'homenatge, a iniciativa del Govern d'Espanya i presidit per el rei Felip VI, comptarà amb la participació de les principals institucions de l'Estat així com de la Unió Europea.

A la seva arribada a Madrid, dimecres 15, el president del Parlament Europeu, David Sassoli, es reunirà amb la presidenta del Congrés dels diputats, Meritxell Batet. Després, Sassoli es desplaçarà a l'església de Sant Antón, epicentre de l'ONG Missatgers per la Pau. Acompanyat pel Pare Ángel, president de l'ONG, Sassoli visitarà les instal·lacions i mantindrà una trobada amb els usuaris de l'església així com amb els voluntaris que ajuden en la seva gestió. Al final de la visita, a les 18.40 hores, Sassoli farà declaracions als mitjans.

Dijous al matí, Sassoli es reunirà amb el vicepresident segon del Govern, Pablo Iglesias. A continuació, a les 9 hores, el president del Parlament Europeu, assistirà a l'homenatge d'Estat en memòria de les i els morts a causa de la COVID-19 i en solidaritat amb els seus familiars, així com en reconeixement a la labor dels professionals que s'han jugat la vida en la batalla contra el virus.

 

Cobertura informativa

Dimecres 15 de juliol

17h15: Trobada amb la presidenta del Congrés dels diputats, Meritxel Batet –distribució d'imatges i vídeo via EBS i servei premsa Congrés-.

18h00: Visita a l'església de Sant Antón -presa d'imatges-. Calle Hortaleza, 63.

18h40: Declaracions als mitjans a l'església de Sant Antón.

 

Dijous 16 de juliol

8h30: Trobada amb el vicepresident segon del Govern, Pablo Iglesias –distribució d'imatges i vídeo via EBS-.

9h00: Cerimònia d'Estat per les víctimes de la Covid-19 –distribució d'imatges i vídeo via EBS-.