Podcast audio

Podcasturi ale EPRS pe diverse teme de politică

 

Ascultați o selecție de podcasturi ale EPRS pe diverse teme de politică. Informații detaliate cu privire la diverse domenii de politică importante ale UE, bazate pe cercetări obiective, recunoscute și independente.

Podcasturile EPRS pe teme de știință și tehnologie

 

Ascultați o selecție de podcasturi care prezintă cele mai recente evoluții din domeniul științei și al tehnologiei, analizând totodată impactul lor asupra vieților noastre și consecințele lor în ceea ce privește diversele politici.

Podcasturi ale EPRS: Ce face Europa pentru dumneavoastră

 

Doriți să aflați cum influențează Uniunea Europeană viața dumneavoastră de zi cu zi? Aflați ce face Europa pentru dumneavoastră în podcasturile noastre de 60 DE SECUNDE.

Podcasturile de la Parlamentul European: introducere

Dacă vă abonaţi la un podcast, primiţi automat ultimul episod al programului ales de îndată ce este disponibil. Aceste podcasturi sunt gratuite, nu trebuie decât să vă „abonaţi” la ele, exact cum v-aţi abona la o revistă. De asemenea, puteţi renunţa la acest abonament oricând doriţi. Pentru moment, Parlamentul European nu oferă decât podcasturi audio.

Înainte de toate, aveţi nevoie de un software cititor de podcasturi sau de un cont la un furnizor de cititoare de fluxuri pe web. De cele mai multe ori, aceste instrumente sunt gratuite.

Nu trebuie decât să copiaţi adresa RSS a podcastului în software-ul cititor de podcasturi sau în cititorul RSS online şi să activaţi comanda „abonare”. Programul sau site-ul respectiv va şti, astfel, unde să caute noi episoade din podcastul selectat.