Parlamentarium 

Parlamentarium

Bruxelles
Parlamentarium

Udforsk Europa-Parlamentets verden i Parlamentarium, Europas største parlamentariske besøgscenter, og se, hvorfor mere end to mio. mennesker allerede har besøgt det.

90'
10
24

Parlamentarium

Bruxelles
Parlamentarium

Multimedieguider fører de besøgende til hjertet af Europa-Parlamentet og forklarer vejen til det europæiske samarbejde, hvordan Europa-Parlamentet fungerer, og hvad dets medlemmer gør for at imødegå aktuelle udfordringer.

Det kan opleves på alle EU's 24 officielle sprog. Besøgscentret er åbent alle ugens syv dage, og der er gratis adgang. Det er fuldt tilgængeligt for besøgende med handicap.

Parlamentarium har masser at tilbyde for alle aldersgrupper. Besøgene foregår på egen hånd, og det gennemsnitlige besøg varer ca. 90 minutter. Der findes et særligt tilbud for skolegrupper og familier.

Åbningstider

Mandag Tirsdag-fredag Lørdag-søndag
kl. 13.00-18.00 kl. 9.00-18.00 10.00-18.00
Mandag
kl. 13.00-18.00
Tirsdag-fredag
kl. 9.00-18.00
Lørdag-søndag
10.00-18.00

Indgang lukkes 30 minutter før lukketid.

Centret er lukket den:
1. januar / 1. maj / 1. november / 24., 25. og 31. december.

Oplev Parlamentarium

Begynd din tur med en rejse gennem europæisk historie og integration. Sæt dig ind i Parlamentariums biograf og få et 360-graders syn på Europa og Europa-Parlamentet. Find ud af, hvordan Parlamentet fungerer, hvordan lovgivningen vedtages, og hvorfor europæisk politik er vigtig. Få kendskab til medlemmerne af Europa-Parlamentet, og få indblik i de fremtidige udfordringer, som de politiske gruppeledere forklarer. Tag et billede i vores fotoautomat, og find ud af, hvad der sker i Europa-Parlamentet i realtid.

Et interaktivt gulvkort tager de besøgende med på en virtuel rejse rundt i Europa og sætter fokus på over 100 historier om vores kontinents mangfoldighed. Oplev i hyggelige omgivelser, hvad EU betyder for folks hverdag - fortalt med deres egne ord.

Tag på en virtuel rejse nu.

Sikkerhed

Et gyldigt identitetsdokument (ID-kort eller pas) er påkrævet for at få adgang til Europa-Parlamentets bygninger.

Alle besøgende skal igennem sikkerhedstjek, der ligner dem, der foretages i lufthavne, inden de kan komme ind. Skydevåben, eksplosive eller brændbare stoffer, pebersprays, skarpe genstande og andre genstande, der kan betragtes som våben, er forbudt. I overensstemmelse med belgisk national lovgivning kan visse forbudte genstande overdrages til politiet.

Adgang

Giv venligst Parlamentarium besked i forvejen, hvis du har brug for særlig assistance.

For besøgende med nedsat mobilitet
Parlamentarium tilbyder fuld adgang til kørestole, og vores personale er parat til at yde assistance.

For synshæmmede besøgende
Parlamentarium stiller medieguider til rådighed med særlige lydfiler, som beskriver rummet, indholdet og udstillingens hovedpunkter. Der er reliefkort med blindskrift til rådighed på hollandsk, engelsk. Det er også tilladt at medbringe førerhunde.

For hørehæmmede besøgende
Multimedieguiderne er udstyret med videoer på tegnsprog på engelsk (BSL), fransk (LSF), tysk (DGS), hollandsk (NGT), belgisk fransk (LSFB), flamsk (VGT), ungarsk (MJNY), international (SI). Parlamentarium er fuldt udstyret med teleslynger.

Faciliteter

Parlamentarium har garderobeskabe, en gavebutik, toiletter og en café med et udvalg af forfriskende drinks og lækre snacks.

Hvis du ønsker at reservere pladser i cafeteriet i forbindelse med besøget i Parlamentarium, anbefaler vi på det kraftigste, at du gør det på forhånd. Du kan reservere pladser ved enten at ringe på +32 (0) 2.284.36.48 eller sende en e-mail til restauration-reservations-bruxelles@ext.ep.europa.eu.

Parlamentarium

Willy Brandt-Bygningen
Place du Luxembourg / Luxemburgplein 100
B-1050 Bruxelles
Belgien

Find vej

Bruxelles-Luxembourg-stationen ligger ved Europa-Parlamentet.

rullestol
Wi-fi

Praktiske oplysninger

Fortsæt dit besøg

  

Det Intergalaktiske Talentshow

Bruxelles
Parlamentarium
10
14
år
60'
4-5
24

Rollespil

Bruxelles
Parlamentarium
14
18
år
150'
16-32
24

Luna-spillet

Bruxelles
Parlamentarium
6
10
år
60'
4-10
24

Europa Experience

Andre steder