Kontakt 

Du kan kontakte Europa-Parlamentet via Enheden for Forespørgsler fra Borgerne (Ask EP), som vil svare på dine spørgsmål om Parlamentet, dets aktiviteter, organisation og regler, beføjelser og procedurer.

 
 • Besøg i Europa-Parlamentet        

  Besøg i Europa-Parlamentet 

  Besøg den centrale del af det europæiske demokrati og find ud af, hvordan det fungerer i praksis. Find ud af, hvordan du skal planlægge dit besøg på et af Europa-Parlamentets tre arbejdssteder: Bruxelles, Strasbourg og Luxembourg.

 • Jobmuligheder i Europa-Parlamentet        

  Jobmuligheder i Europa-Parlamentet 

  Leder du efter et job i Europa-Parlamentet? Her kan du finde nyttige links om karrierer i EU's institutioner og agenturer. Find alle oplysninger om ansættelsesprocedurer på Det Europæiske Personaleudvælgelseskontors (EPSO's) websted.

 • Aktindsigt        

  Aktindsigt 

  Alle EU-borgere har ret til aktindsigt i Europa-Parlamentets, Rådets og Kommissionens dokumenter. Et elektronisk register over dokumenter, der er oprettet af Europa-Parlamentet, giver direkte adgang til de fleste af Europa-Parlamentets dokumenter via en søgeformular.

 • Dit Europa        

  Dit Europa 

  Har du spørgsmål om EU? Dit Europa giver dig oplysninger, hjælp og råd om EU-rettigheder for EU-borgere i forbindelse med rejser, arbejde, sundhed, uddannelse og erhvervsliv.

 • Solvit        

  Solvit 

  SOLVIT giver oplysninger og bistand i sager, hvor EU-borgere eller -virksomheder støder på ekstra hindringer i et andet land som f.eks. urimelige regler eller beslutninger og diskriminerende bureaukrati.

Europa-Parlamentet i dit land 

Europa-Parlamentet har et forbindelseskontor i hver enkelt medlemsstat. Hvad betyder det i praksis?

 
 

Kontakt webmasteren

Webmasteren er ansvarlig for Europa-Parlamentets hjemmeside; at den fungerer og viser siderne korrekt. Webmasteren står også for den fremtidige udvikling af hjemmesiden. Dine eventuelle kommentarer til hjemmesiden og forslag til forbedringer af brugervenligheden, er velkomne.

Der forefindes en elektronisk mailboks, så du kan gøre os opmærksomme på tekniske problemer.

Indsendte emner skal omhandle tekniske funktioner eller hjemmesidens udseende - for eksempel brudte linier, urigtig information, sproglige fejl, datamangler, afviste e-mails og problemer med at komme ind på hjemmesiden.

Vi bestræber os på at svare pr. e-mail inden for en rimelig tidsramme.