På förstasidan 

Featured 

Video om EU:s forskningsstöd kampen mot coronautbrottet        

Samhälle 
 

Medan världen kämpar för att tygla coronaviruspandemin, stöder EU insatser för att utveckla vaccin och effektiva behandlingar så snabbt som möjligt.

Dela denna sida på Twitter

Medan världen kämpar för att tygla coronaviruspandemin, ger EU stöd till insatser för att utveckla vaccin och effek… https://t.co/eE4GDXhasj

Se även: 

Bild på en vattenfontän med en person som fyller sitt glas med vatten.        

Kammaren backade upp nya regler som ska förbättra kvalitén och tillgången på dricksvatten för alla EU-medborgare och som ska se till att minska på plastavfallet ifrån vattenflaskor.

Informationstavla om flygningar ©Synthex/Adobe Stock        

Samhälle 
 

Är flyget inställt på grund av Covid-19? Eller vill du inte resa, eller får du inte resa? Ta reda på dina rättigheter som passagerare inom EU under dessa speciella tider.

Personalen ler bakom disken när kaffet ska serveras på caféet.        

Samhälle 
 

Så jobbar EU och Europaparlamentet för att skydda kvinnors rättigheter och för att förbättra jämställdheten på arbetsplatser, i politiken och andra områden.

Video om relationen mellan EU och Turkiet        

Tvivel över respekten för grundläggande rättigheter samt det militära ingripandet i Syrien har inneburit att relationerna mellan EU och Turkiet omvärderats. Hur ser samarbetet ut idag?

Parlamentsledamöterna samlade i kammaren i Bryssel.        

EU-frågor 
 

Under plenarsammanträdet, som kortats på grund av coronaviruset, diskuterade ledamöterna EU:s svar på virusutbrottet, spänningarna vid grek-turkiska gränsen och EU:s nästa långtidsbudget.

E-postnotis 

Anmäl dig och få uppdateringar om dina favoritämnen